Euro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlésEuro Mini Storage - Raktár és tárolóbérlés
 • en
 • ro

Depozite de închiriat

Clădirea Euro Mini Storage de pe Bd. Theodor Pallady nr.42 J are în total 7500 m2 din care 5600 m2 sunt disponibili pentru închiriat. Alege un mini spațiu de depozitare de 1m2 sau o boxă mare în funcție de spațiul de de care ai nevoie. 

Deoarece nu sunt destule depozite de închiriat în București, am proiectat clădirea astfel încât să fructificăm la maxim spațiul de depozitare disponibil. În acest scop au fost create boxe de diferite dimensiuni, în care chiar si mobilierul cu cea mai deosebită formă poate încăpea confortabil.

Alege dintre soluțiile noastre de spații de depozitare în funcție de nevoile tale!

 • DEPOZITARE PENTRU AFACERI
  Raktár és tárolóbérlés
  în depozitul nostru din București poți depozita mobilă, acte ale firmei, birotică sau chiar stocul de marfă. Depozitarea lor în siguranță este garantată.
 • DEPOZITARE PENTRU PERSOANE
  Raktár és tárolóbérlés
  Oricând te muți sau iți îmbunătățești casa, îți poți depozita mobila, hainele sau chiar plantele in depozitul nostru. Vara avem spațiu pentru echipamentul tău de schi, iarna îți depozităm în siguranță cauciucurile de vară.
 • SPATIU MIC DE DEPOZITARE
  Raktár és tárolóbérlés
  începând de la 1 metru pătrat în cazul în care ai nevoie să depozitezi doar câteva aparate de uz casnic sau câteva documente, alege dintre boxele noastre de mici dimensiuni!
 • PRODUSE DE AMBALARE
  Csomagoló anyagok
  materiale de protective, cutii de depozitare, huse pentru saltele, benzi adezive. Avem tot ce ai putea avea nevoie pentru ambalare.