Kiadó raktár Budapest

Kiadó raktár Budapest területén a self storage minden előnyével

Költséghatékony és megbízható megoldást keresel felgyülemlett holmid tárolására? Egy kiadó raktár Budapest könnyen megközelíthető részén remek megoldást kínál, az Euro Mini Storage-nál pedig a self storage összes előnyét is kiaknázhatod!

Költséghatékony megoldás magánszemélyeknek és vállalkozásoknak

Eljöhet az idő, amikor az otthon felhalmozott holmik már szinte teljesen beterítik a lakást, még sincs szívünk kidobni őket. Kézenfekvő megoldásnak tűnhet ilyenkor egy raktár bérlése, sokan mégis ódzkodnak tőle, mert aggódnak az árak miatt. Pedig egy self storage tároló bérlése sokkal költséghatékonyabb lehet, mint gondolnád! Jó eséllyel kedvezőbb árú például, mintha vennél egy újabb szekrényt a lakásba, de egészen biztosan jobban jársz vele, mintha a helyhiány miatt tágítanod kellene otthonod.

Hasonló a helyzet a vállalkozások esetében is. Ha Ti is kinőttétek az irodát és szinte minden zugban dobozok sorakoznak, két opció közül tudsz választani:

  • bérelsz egy plusz irodát az ingóságoknak, esetleg átköltöztök egy nagyobb irodába a munkatársakkal
  • keresel egy ár-érték arányban is megfelelő kiadó raktárat Budapest területén

Mondanunk sem kell, hogy a második feltehetően sokkal költséghatékonyabb megoldás, ráadásul kisebb elköteleződéssel és kevesebb ügyintézéssel jár.

Milyen előnyei vannak a self storage raktáraknak?

Munkaidőn kívül is hozzáférhetsz itt tárolt holmidhoz. Ahogy a nevében is benne van, magad gondoskodhatsz a tárolásról, nincs szükséged hozzá munkatársaink jelenlétére. A chipkártyás beléptetőrendszer segítségével a nap 24 órájában hozzáférhetsz a tárolóban lévő holmidhoz. Az se okoz gondot, ha Szenteste jössz rá, hogy a hónapokkal korábban itt elrejtett ajándékokat még nem hoztad el!

Tárolók a minitől a lakásnyi méretig. A raktár bérlés nem feltétlenül jelenti, hogy egy óriási tárolót kellene telepakolnod. Ha éppen csak néhány apróságnak keresel biztonságos helyet, válassz mini raktárat, de ha ennél azért nagyobb helyre van szükséged, akkor is válogathatsz a különféle méretű és alaprajzú tárolók között.

Ideális körülmények garantálják ingóságaid épségét. A self storage tárolók fűtött, szellőztető rendszerrel felszerelt tároló egységek, ahol nem kell a környezeti hatások miatt aggódnod. Különösen egy bútor raktár esetében lehet ez fontos az állagmegóvás végett, de minden raktárban tárolt ingóságoddal kapcsolatban nyugodtabb lehetsz, ha tudod, hogy jó helyen vannak.

Kiadó raktár Budapest IX. kerületében, az Euro Mini Storage-nál

Raktárépületünk a Gyáli úton található, a forgalmas belvárostól mindössze negyed órányira, mégis könnyen megközelíthető, nyugodt környezetben. Nálunk biztonságban tudhatod ingóságaid, akár rövid vagy hosszabb távra keresel tárolási megoldást.
Tudj meg többet szolgáltatásainkról vagy kérj ajánlatot máris online!