Depozitare de uz casnic

Depozitare pentru persoane fizice

De ce să nu ai propria barcă? Singurul obstacol ar fi lipsa de spațiu pentru a o depozita, nu? Îți plac cărțile, dar ai foarte multe, astfel încât nu te poți mișca în propria casă? Poate aveți nevoie de un colț curat, uscat și ușor accesibil pentru echipamentele de bandă? Apartamentele mai mici nu au spațiul necesar pentru articole prea mari sau prea multe, dar există o soluție pentru această problemă.

Depozitarea de uz casnic este un serviciu la cerere mare. Lipsa de spațiu acasă impune o limită pentru lucrurile deținute. Dar acest lucru nu va trebui să vă deranjeze sau să vă împiedice să obțineți ceea ce aveți nevoie! De ce? Deoarece închirierea depozitelor cu auto-servire pentru persoanele fizice la Euro Mini Storage oferă soluții de depozitare complet flexibile și personalizabile.

Trebuie să plătiți numai pentru spațiul pe care îl utilizați efectiv, pentru a vă depozita obiectele. Puteți opta pentru câțiva metri pătrați sau puteți închiria spații de depozitare mai mari, cu aspect complet personalizabil. Suntem în măsură să satisfacem și solicitări extreme, deoarece spațiile noastre de depozitare sunt echipate pentru a satisface cele mai diferite cerințe.

Deoarece realizarea celei mai bune alocări posibile este obiectivul nostru reciproc, suntem de asemenea, bucuroși să vă ajutăm să vă depozitați lucrurile în cel mai eficient mod pentru a economisi spațiu. Puteți folosi transpalete, carucioare de mare capacitate, lift, fără suprataxă pentru clienții Euro Mini Storage și puteți cumpăra orice echipament și material de care aveți nevoie din magazinul nostru. De asemenea, vă oferim o remorcă gratuită timp de 4 ore pe zi și, de asemenea, oferim servicii de transport contra cost.

Cum este depozitarea de uz casnic o soluție de stocare sigură pentru persoane fizice?

Unul dintre punctele principale ale închirierii în regim de depozitare cu auto-servire este faptul că numai tu ai acces la obiectele depozitate în unitatea închiriată. Îți folosești propriul lacăt pentru a-ți încuia unitatea de depozitare – doar tu vei avea chei pentru a-ți accesa echipamentul. De asemenea, puteți solicita acces non-stop, care vă permite să intrați în depozit oricând.

Măsuri suplimentare de siguranță:

  • Sistem de supraveghere CCTV
  • Card de acces inteligent
  • Detector de fum și alarmă în fiecare spațiu de depozitare
  • Sistem de apel de urgență
  • Serviciu de securitate non-stop

Păstrarea mărfurilor este, de asemenea, o prioritate și pentru a asigura această politică, fiecare spațiu de depozitare este echipat cu o bună ventilație. Spațiile noastre de depozitare din interior sunt, de asemenea, echipate cu un sistem de încălzire.

Raktár bérlés magánszemélyeknek az Euro Mini Storage-nál

Ce se întâmplă dacă nu știi cât spațiu ai nevoie?

Dificultatea depozitării de uz casnic constă în estimarea spațiului potrivit pentru depozitare. Lasă-ne să te ajutăm! Încercați calculatorul nostru de spațiu de depozitare, gratuit!

Alte servicii

Euro Mini Storage are scopul de a oferi cele mai potrivite soluții pentru toată lumea. Serviciile noastre au fost concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor, cum ar fi: perioada de închiriere, tipul unității de depozitare, dimensiunea și dispunerea spațiului de depozitare, accesul la depozit și metodele de plată, sunt toate personalizate.