Produse de ambalare

Noi oferim tot ce este necesar pentru ambalaje profesionale

Pentru a fi siguri că bunurile și mobila dumneavostră sunt în siguranță, nu numai că trebuie să găsești soluția de depozitare de încredere, dar de asemenea, trebuie să ai grijă la ambalarea profesională. Euro Mini Storage furnizează totul, așa că tu nu trebuie să-ți faci griji pentru bunurile de valoare.

Depozitele noastre furnizează condiții ideale:

Depozitele noastre pentru mobilier au toate condițiile necesare: depozitele interioare sunt echipate cu sistem de încalzire, ventilație și condiții de iluminare, astfel încât se pastrează în condiții optime starea pieselor de mobilier, care au nevoie de îngrijire specială.

Te poți baza pe noi la fel de bine și cand transporți

Clienții noștri pot folosi gratuit lizele, transpaleții sau carucioarele când manipulează bunurile la depozit. Mai mult de atât, noi vă furnizăm gratuit o remorcă pentru 4 ore/zi. Dacă aveți dificultăți când transportați bunurile, noi vă putem ajuta bucuroși!

Noi avem tot ce este necesar pentru o ambalare profesionala

Chiar dacă cauți o soluție de depozitare a bunurilor pe termen scurt sau termen lung, vrei ca acestea să fie în siguranță. Prin urmare, magazinul nostru îți furnizează tot ce este necesar pentru o ambalare profesională de la benzi adezive, până la cutii. Verifică produsele noastre de ambalare!