Despre noi

Euro Mini Storage

Euro Mini Storage este primul depozit cu auto-servire din România, cu o suprafață de 7 500 m2 pe trei niveluri și cu peste 1 000 de unități pentru depozitare.

Investitorii canadieni au vrut sa creeze o clădire de nivel mondial, fără să economisească costuri sau efort în a folosi cele mai bune sisteme și standarde globale pentru a face experiența Sepozit cu autoservire cu adevărat excepțională.

Depozitul cu autoservire este un concept dovedit peste tot în lume iar Bucureștiul nu este o exceptie în a avea nevoie de un astfel de serviciu.

Investiția totală a fost de aproape 8 milioane de Euro.

Euro Mini Storage a ales locația pentru a maximiza vizibilitatea și accesul, creând primul depozit cu autoservire din România.

Având în prezent filiale în București și Budapesta, grupul planifică deschiderea altor 4 depozite în următoarele 36 luni, investind până la 25 milioane de euro.

Euro Mini Storage a stabilit standardul pentru depozitul cu autoservire atât în România cât și în Ungaria pentru anii următori.

Euro Mini Storage aparține unui grup de investitori canadieni cu o experiență de peste 50 de ani în afaceri de acest tip în Europa Centrală și de Est.

Euro Mini Storage are placerea să anunțe că proiectul din Budapesta a câștigat Premiul CIJ Best Warehouse/Logistic din Ungaria în anul 2009.

Self storage raktározás az Euro Mini Storage-nál