Servicii

Depozite de închiriat

Clădirea Euro Mini Storage de pe Bd. Theodor Pallady nr.42 J are în total 7500 m2 din care 5600 m2 sunt disponibili pentru închiriat. Alege un mini spațiu de depozitare de 1m2 sau o boxă mare în funcție de spațiul de de care ai nevoie.

Deoarece nu sunt destule depozite de închiriat în București, am proiectat clădirea astfel încât să fructificăm la maxim spațiul de depozitare disponibil. În acest scop au fost create boxe de diferite dimensiuni, în care chiar si mobilierul cu cea mai deosebită formă poate încăpea confortabil.

Alege dintre soluțiile noastre de spații de depozitare în funcție de nevoile tale!

De ce să ne alegi pe noi?

Perioadă de închiriere flexibilă

Puteți găsi oportunități de închiriere pentru depozitare pe termen scurt și lung! Daca aveți nevoie de un spațiu de depozitare pentru o lună, sau dacă căutați un loc deschis pentru a vă depozita bunurile timp de câțiva ani, suntem aici pentru a vă ajuta. Depozitele noastre cu auto-servire sunt gata să răspundă oricăror nevoi de depozitare, deoarece vă oferim atât contracte de închiriere de depozitare pe termen scurt, cât și pe termen lung. De asemenea, aveți acces 24/7 la bunurile dumneavoastra.

O gamă largă de dimensiuni

Suntem flexibili și în ceea ce privește spațiul! Oferim spații de depozitare cu auto-servire, pentru închiriere, in funcție de dimensiune și necesitate. Vă putem oferi de la mini depozite până la spații de depozitare cu auto-servire extra-mari. Nu este necesar sa închiriați o unitate mare, daca aveți nevoie de un spațiu mic pentru câteva fișiere. În acest fel, o să achitați doar pentru dimensiunea spațiului de auto-servire pe care îl vei închiria. Vă oferim posibilitatea de a depozita usor și la costuri reduse.

Depozitare securizată

Bunurile dumneavoastră sunt urmarite fără întrerupere! Depozitele noastre cu auto-servire au sistem de supraveghere CCTV 24/7, iar personalul de la Securitate, vă protejează si urmarește 24/7. Facilitățile sunt limitate la acces pe baza de carduri inteligente și fiecare unitate de depozitare este dotată cu detector de fum și de alarmă. Unitățile de depozitare au încuietoare individuală si totodată, tu ești singura persoană care are access la camera ta, care este incuiată cu lacătul propriu. Suntem hotărâți să oferim, în cele din urmă, un serviciu de depozitare cu auto-servire eficient și sigur.

Produse de ambalare profesionale

Dincolo de serviciul de depozitare securizat, vă oferim și produse de ambalare adecvate. La depozitul nostru cu auto-servire puteți cumpăra produse de care aveți nevoie pentru ambalare. Puteți cumpăra din magazinul nostru cutii de depozitare de diferite dimensiuni, ambalaje, materiale de protecție.