Euro Mini Storage - Raktározás Blog: Bútorraktár bérlés

Nagy segítség a bútorraktár bérlés a felújítás ideje alatt

A lakásfelújítás egyik kritikus pontja a bútorok kérdése. A bútor raktározás ugyanis annyira nem egyszerű dolog, viszont ha komolyabb felújítást végzünk a lakáson, akkor feltétlenül el kell onnan szállítani ezeket az ingóságokat. A lakás egyik végéből a másikba történő tologatás komplett lakásfelújításnál nem megoldás. Az olcsón, rugalmas feltételekkel való bútorraktár bérlés viszont nagyon jól jön ilyen helyzetben.

Amikor az ember belevág a lakásfelújításba, először talán eszébe se jut a bútorraktár bérlés. Végigböngésszük agyunkban a lehetőségeket, hogy hova lehetne átmenetileg eltenni a nagyobb bútordarabokat, és ha nem áll rendelkezésre bútor raktár méretű tároló, akkor bajban vagyunk. Ha meg szeretnénk óvni őket, az udvarra mégsem tehetjük ki bútorainkat, még ha le is takarjuk mindet.

Fontos tehát, hogy a bútorok ne sérüljenek, miközben zajlik a felújítás, éppen ezért nem célszerű a lakásban tologatni ide-oda bútorainkat. A kárral, veszteséggel ilyen esetben sajnos mindig számolni kell. Viszont ha tudjuk, hogy minden holmi biztonságban pihen egy bútorraktár mélyén, akkor nyugodtan alhatunk. Vagy legalábbis nyugodtabban, a lakásfelújítás ugyanis önmagában is komoly stresszfaktor.

A bútorraktár bérlés ideális megoldást kínál

A fejvakarást leginkább az szokta okozni, hogy amikor belevágunk a lakásfelújításba, nem tudjuk pontosan megmondani, mikor érünk a végére. Komplett lakásfelújítás esetén a hónapokból könnyen lesz fél év, vagy akár hosszabb idő, amire a lakás költözhető lesz. Bútorraktár bérlés előtt viszont nem árt tudni, hogy mennyi időre szeretnénk kivenni az egységet. Nos, az időtényező bizonytalansága nem jelent problémát az Euro Mini Storage-nál!

Az Euro Mini Storage budapesti raktárépületében bérelhető bútor raktár egységek egészen rugalmas feltételek mellett bérelhetőek. Nem kell feltétlenül hosszú hónapokat vagy egy évet aláírni, ugyanis egy hónapra is lehet bérelni bútorraktárt. A lakásfelújítás elhúzódásával így mindig meghosszabbítható a bérleti idő, és nem kell ezen idegeskednünk, amíg folyik az átalakítás.

Lakásfelújítás esetén a bútorraktár bérlés a legkényelmesebb és legbiztosabb megoldás ingóságaink számára, így a bútorok biztosan sértetlen állapotban lesznek, amikor végre elkezdhetjük berendezni az újjávarázsolt lakást.