Mini raktár bérlés árak

Hogyan alakulnak a mini raktár bérlés árak?

A raktár bérlés remek megoldást nyújt a felhalmozott ingóságok biztonságos tárolására. De mi van akkor, ha éppen csak néhány apróságról, fontos iratról vagy emléktárgytól lenne szó? Érthető módon nem szeretnél miattuk kibérelni egy teljes raktárszobát. A mini raktár bérlés árak és feltételek terén is remek megoldás ilyenkor, hiszen így pontosan annyi helyért kell fizetned, amennyit valóban ki is használsz.

Kínálatunkban már 1 x 1 x 1,2 méter nagyságtól találsz tárolókat, amiket később is bármikor nagyobbra cserélhetsz, ha mégis úgy alakul, hogy több holmit helyeznél el nálunk.

Mikor jöhet jól egy mini raktár bérlése?

Elsősorban akkor, ha épp csak annyi helyre lenne szükséged, ami elfér egy szekrényben. Így anélkül pakolhatod el a feleslegesen elöl lévő tárgyakat, hogy egy újabb bútor vásárlásával kellene csökkentened otthon az élettered.

Szezonális eszközeidnek is jó helyet találsz így. Ugyan egy pár korcsolya vagy épp túrabakancs nem foglal túl nagy helyet, de miért passzíroznád be őket a gardrób aljába, ha jobb helyet is tudsz nekik?

De akkor is ajánljuk, ha olyan fontos iratoknak, értékeknek keresel helyet, amiket otthon nem szívesen tárolnál. A szüleidtől, nagyszüleidtől örökölt emlékeket vagy akár a gyerekek kiskorában készült alkotásait is eltárolhatod itt, és biztos lehetsz benne, hogy évek múltán is érintetlenül várnak majd rád.

A raktárbérlés nem csak magánszemélyek, de cégek számára is praktikus megoldás lehet. Biztonságba helyezheted nálunk vállalkozásod alapító iratait, fontos szerződéseit. Ha pedig hirtelen szükséged lenne rájuk, bármikor eljöhetsz értük nonstop nyitva tartó raktárunkba.

Mitől függenek a mini raktár bérlés árak?

A fő szempont természetesen a bérleti idő. Jó hírünk, hogy akár már egyetlen hónaptól is bérelhetsz tárolót. Sőt, ha előre nem is tudod pontosan mennyi időre lenne rá szükséged, később is módosíthatsz az időtávon.

A mini raktárak is különböző méretűek, hogy az igényeidhez legközelebbit találhasd meg. Ennek megfelelően természetesen az árak is változnak.

Érdemes figyelemmel követned akcióinkat is, hiszen a telítettségtől függően időről időre szuper kedvezményeket kínálunk fennmaradó raktáraink bérlésére.