Raktározás blog: Kiadó raktárhelyiség budapest területén

Egy kiadó raktárhelyiség jó szolgálatot tehet költözéskor

A költözés alaposan megbonyolíthatja életünket, főleg, ha átmenetileg kell elhelyeznünk holminkat, mert az új építésű ház még nincs kész, vagy az albérletre kell várni, esetleg a felújítás, festés miatt tolódik el a beköltözés. Előfordulhat, hogy kisebb lakásba költözünk, vagy új otthonunknak nincsen tárolója, és ilyenkor hirtelen nem tudjuk, mihez kezdjünk bútorainkkal. A fenti esetek mindegyikére a legjobb megoldás egy olcsón kiadó raktárhelyiség.

Amikor éppen nem tudjuk hova tenni holminkat, akkor olyan kényelmetlen megoldásokon kell elgondolkodnunk, mint rokonok, ismerősök tárolója, garázsa rosszabb esetben lakása. Esetleg arra kényszerülünk, hogy kitegyük a bútorokat az időjárás viszontagságainak, mert csak az udvaron tudjuk őket elhelyezni. Ez utóbbi esetben legalább takarjuk le, és védjük a csapadéktól ingóságainkat, különben halálra vannak ítélve.

Bútort ne tároljunk szabadban, ha van kiadó raktárhelyiség a közelben!

Ha belegondolunk, akkor viszont a legkézenfekvőbb megoldás egy gazdaságos raktárhelyiség bérlése. A felmerülő pluszköltségek miatt sokan nem is gondolkodnak raktár bérlésében költözés esetén. Pedig nagyban megkönnyítheti életünket, ha elérhető egy kiadó raktár a közelben, amelyet olcsón igénybe vehetünk bútoraink számára ebben az átmeneti időszakban.

Sokakat az esetleges fix bérleti idő tántoríthat el a raktárbérléstől, azonban a fővárosi lakosok számára elérhető Euro Mini Storage épületében kiadó raktár Budapest területén biztosít flexibilis megoldást. Igény szerint akár egy hónapra is bérelhet kiadó raktárt, ráadásul a kiemelkedő méretválasztéknak köszönhetően kizárólag akkora helyért kell fizetni, amennyit az ingóságok tényleg elfoglalnak.

Mivel az Euro Mini Storage épületében kiadó raktár Budapest Belvárosához közel, a hét minden napján 0-24 óráig elérhető, bármikor is szeretnénk lebonyolítani a költözést, itt biztosan nem lesz problémánk hozzáférni bútorainkhoz és egyéb holminkhoz.

Ha költözéskor átmenetileg raktárban helyezzük el ingóságainkat, akkor mindenképpen figyeljünk oda, hogyan pakoljuk be őket! Kézenfekvőnek tűnik, de mégis érdemes átgondolni, hogy mit pakolunk be először, és mit utoljára. Amire legkorábban szükségünk lehet, azt tegyük be a végén, viszont ami jó eséllyel tovább marad a raktárban, azzal kezdjük a pakolást. Ezzel a kis odafigyeléssel rengeteg időt és felesleges kutakodást spórolhatunk meg magunknak.