Megbízható motor garázs az Euro Mini Storage-nál

Megbízható motor garázs, ahol kedvenced biztonságban pihenhet

A motorosok nagy dilemmája, hogy mit kezdjenek kétkerekűjükkel a téli hónapokban. Az utcán mégsem tárolhatod, olyan szerencsés helyzetben pedig kevesen vannak, hogy saját fűtött garázzsal rendelkezzenek. Az Euro Mini Storage motor garázs szolgáltatása minden szempontból ideális megoldást nyújt a problémára!

Milyen szempontokat vegyél figyelembe a motor garázs kiválasztásakor?

Biztonság

A legelső, amit a motor garázs keresésekor keresel, hogy milyen biztonsági megoldásokat kínál az adott raktár. Természetes, hiszen féltett járműved évi 4-5 hónapot biztosan a garázsban fog tölteni. Az Euro Mini Storage raktáraiban abszolút jó helyen tudhatod motorod, 0-24 órás kamerás megfigyelőrendszerünk és őrszolgálatunk gondoskodik róla a biztonságáról.

Bérelt raktáradhoz riasztó is tartozik, valamint saját lakatoddal zárhatod le. Óriási területünkön zónákat alakítottunk ki, melyekre az adott raktárakhoz tartozó mágneskártyákkal lehet bejutni. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy illetéktelenek ne juthassanak be raktáraink egyes területeire.

Elérhetőség

Télen ugyan hosszú hónapokra pihenőre kényszerül a motorod, de ez nem jelenti, hogy ilyenkor felé se kellene nézned. A korrózióvédelem miatt érdemes télen is havonta egyszer beindítani, és legalább 10 percig járatni, hogy minden alkatrésze átmelegedjen.

Az enyhe időjárás közeledtével pedig különösen fontos, hogy olyan helyen tárold motorod, ahol a nap bármely órájában elérhető. Az Euro Mini Storage raktárai az év minden napjában nonstop hozzáférést biztosítanak a nálunk tárolt ingóságaidhoz. Akár egy különösen hideg téli éjszakán jut eszedbe, hogy kicsit járatnod kellene a motort, akár az első tavaszi napsugarak láttán szeretnél rögtön érte menni, megteheted!

Kedvező árak

Mielőtt ajánlatot kérsz, érdemes átböngészned aktuális akcióinkat is, melyeket rendszeresen frissítünk. Ezeket kihasználva kedvező raktár bérlés árak mellett tudhatod biztonságban kétkerekűd. Időszakos akcióink mellett a kihasználtság függvényében folyamatosan kínálunk kedvezményesen bérelhető raktárakat is.

Hogyan tárold motorod?

Talán a legfontosabb tanács a motor garázsba helyezése előtt, hogy tankold tele és ellenőrizd a gumik nyomását. A lapos gumik a téli hónapok alatt eldeformálódhatnak, hiszen csak egyhelyben áll a jármű, ezt jobb megelőzni.

Mielőtt aludni küldöd a járgányod, érdemes alaposan megtisztítanod is. Ha másért nem, legalább azért, hogy mikor márciusban előveszed, kevesebbet kelljen erre áldoznod. A takarítás végeztével legjobb, ha a láncokat befújod láncspray-vel, a többi alkatrészt pedig szilikonnal, hogy biztosan tökéletes épségben lásd viszont 4 hónappal később.

A többiről mi gondoskodunk! Raktárainkban korszerű hűtő-, fűtő- és szellőztetőrendszerek segítségével egész évben megfelelő hőmérsékletet biztosítunk, hogy motorod kellemes körülmények között aludhassa téli álmát.

Kérj ajánlatot és találd meg nálunk az ideális motor garázst a hideg hónapokra!