önkiszolgáló raktár

Önkiszolgáló raktár – Nagy segítség kisvállalkozóknak

Ha egyedi termékeket gyártasz, de már nem férsz el a sok alapanyagtól és készárutól, az önkiszolgáló raktár lehet a megoldás! Minivállalkozásként vagy csupán hobbiból egyedi, handmade tárgyakat készíteni egyre népszerűbb. Kezdők és haladók azonban sokszor szembesülnek a tárolás problémájával. Hová tedd az alapanyagot, hogyan szerezz be olcsón csomagolást, hol tárold a legyártott termékeket? Az önkiszolgáló raktár, amely nálunk akár egy mini tárolót is jelenthet, nagy segítségedre lehet ebben. Ha szeretnéd tudni, mekkora helyigényű a tárolandó holmid, használd tárhely kalkulátorunkat vagy hívd barátságos ügyfélszolgálatunkat!

 

Ennyi mindenben lehet segítségedre az önkiszolgáló raktár

Ha kézi készítésű termékeket árulsz vagy saját magad által összeállított csomagokat értékesítesz, az önkiszolgáló raktár vállalkozásod számos nehézségét áthidalja. Nézzük sorban, mikor lehet szükséged egy külön, könnyen és bármikor hozzáférhető tárolóra!

Alapanyagok és csomagolóanyagok tárolása

Attól függően, hogy milyen jellegű és mennyire felfutott a vállalkozásod, viszonylag sok alapanyagra és csomagolóanyagra lehet szükséged. A méteráru viszonylag sok helyet foglal, a gyertyához használt viasznak is jól jön egy extra hely és megfelelő hőmérséklet, de a különböző vásznak, festékek vagy bútorlapok sem férnek el egy fiókban.

A csomagolóanyagokkal ugyanez a helyzet. A dobozok, zacskók, tömőanyagok, ragasztószalagok nem feltétlenül nehezek vagy problémásak, de néha rengeteg helyet foglalnak. Nálunk kényelmesen tárolhatsz kis és nagy mennyiséget bármiből. A mennyiség kérdése számodra is nagyon fontos lehet, mert ha a hely szűke miatt csak kis kiszerelésben vásárolhatsz, nagyobb lesz a ráfordítás és kevesebb a tiszta haszon. Ráadásul sűrűbben kell elmenned vásárolni vagy rendelést leadni. Spórolj a nagy kiszerelés megvásárlásával és minimalizáld a szállítási költségeket egy jól megválasztott, színvonalas önkiszolgáló raktár segítségével. Nálunk bérelhetsz 1 köbméter űrtartalmú mini tárolót is, ami hidd el, sokat elnyel. Nincsen sztenderd választék, akkora helyet alakítunk ki neked, amekkorát igényelsz.

Önkiszolgáló raktár az elkészült dolgoknak

Az önkiszolgáló raktár azért is ideális, mert akár naponta jöhetsz kivenni vagy bepakolni valamit. Ha eladásra szánt portékáidat nincs hová tenni otthon, nálunk kivárhatják, míg gazdára lelnek. A kiszállításig itt tárolhatod őket. Bögre vagy ruhanemű? Festmények vagy kézzel készült polcok, gyertyák, kerámiák? Ha ritkán rendelt, de már legyártott árud pang a lakásban, tárold nálunk! Az önkiszolgáló raktár bármely nap bármely órájában elérhető, így akkor jutsz hozzá a holmidhoz, amikor csak szeretnél.

Időszakosan használt kisgépek és eszközök tárolása

A jól méretezett önkiszolgáló raktár mindent befogad, aminek már nem találtál helyet, és ha jól pakolsz benne, könnyen hozzáférsz minden egyes darabhoz. Egy-egy nagyobb mennyiség legyártásához csak havonta van szükséged a varrógépedre? Öntőformáidat és forralóedényedet csak időszakosan használod? Kis albérletedben, esetleg csupán szobádban sok helyet foglalnak és csak kerülgetnétek őket? Jó döntés ezeket egy önkiszolgáló raktár tárolójában elhelyezni. A piaci standod felállításához használt ponyva, asztal és állvány nem férnek el otthon? Ha nem kell kerülgetni a gépeket és eszközöket, kényelmesebben élheted mindennapjaidat.

Az önkiszolgáló raktár profi használata

Az önkiszolgáló raktár vagy self storage, ha rendszeresen változik a tartalma, leginkább a lakás tárolójához hasonlít. Otthon is fontos, hogy megfelelően pakold el, amit rendszeresen vagy csak néha használsz. A különböző anyagok és tárgyak különböző tárolási megoldásokat kívánnak. A használatuk gyakorisága pedig megadja a pakolás sorrendjét is. Amit mindig használsz, azt tedd a legelérhetőbb helyre, amit pedig a legritkábban, azt pakold leghátulra vagy legalulra. Már persze ha nem törékeny.
Ha pedig érdekel, hogy miért hasznosabb egy önkiszolgáló raktár, mint a hagyományos, akkor ezt is olvasd el!

Nálunk biztonságban vannak értékeid és bármikor, tényleg 0-24-ben hozzájuk férhetsz. Ha éjjel 2-kor jönnél a szerszámosládáért, gyere bátran. Este 10-kor hoznád vissza? Megteheted. Amennyiben szeretnél pontos információkat kapni egyénre szabottan, hívj minket bizalommal vagy kérj ajánlatot és fejlessz minivállalkozásodon egy hatalmasat velünk!