gazdaságos miniraktár

Gazdaságos mini raktár megoldásainkkal kézben tarthatod a dolgaidat

Hogyan kapcsolódik a gazdaságos mini raktár az újévi fogadalmakhoz? Sokan, köztük talán pont Te is, nagy lelkesedéssel vetik bele magukat az új évbe. Eltervezik, hogy rendet tesznek az otthonukban, selejteznek és ezután csak azt veszik meg, amire igazán szükségük van. Szintén gyakori fogadalom, illetve terv az, hogy az aktuális évben majd jól spórolnak, okosan költekeznek. Most itt az új év, új lehetőségekkel, amik közt az okos költekezés és a rendezettebb otthon is szerepel, különösen megfizethető self-storage szolgáltatásunk segítségével. Környezettudatosabban élnél? Ránk ezügyben sem lehet panasz. Nézzük, miként valósul meg az újévi helymegtakarítás egy mini raktár esetén környezetbarát módon!

Ha sok a holmi, de kevés a hely

A gazdaságos mini raktár koncepcióját, pontosabban a rugalmas és személyre szabható lakossági raktározás megoldásait idén is érdemes igénybe venni, könnyen megközelíthető, Gyáli úton található telephelyünkön. Ez nagyszerű lehetőség lehet azoknak, akiknél nincs elegendő hely mindannak, amijük van, vagy amit szeretnének beszerezni, de helyhiány miatt eddig nélkülözniük kellett. Új év, új lehetőségek akár otthonaink átalakítására, rendszerezésre és szortírozásra, akár új tárolási rend kialakítására. Vagy éppen a régóta vágyott dolgok beszerzésére. Ehhez kínál alapot hatalmas, 8000 négyzetméteres raktárunk, ahol egészen az 1 négyzetméteres kis kockaraktártól kezdve bármekkora helyet bérelhetsz. 1000 egyedi raktárhelyiség várja, hogy értékeid és kacatjaid második otthona lehessen ideiglenesen vagy akár hosszú távra is.

Az Euro Mini Storage-nél büszkék vagyunk arra, hogy a CIJ (Commercial Real Estate Awards) Magyarország legjobb raktárépületének választott minket. Működésünk eddigi 11 éve alatt folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk és azon vagyunk, hogy ez így is maradjon. Folyamatos fejlődéssel és korszerűsítéssel, valamint az igények minél szélesebb körű kiszolgálásával tartjuk meg piacvezető helyünket. Közel 5000 elégedett magyar ügyfelünk a legjobb bizonyíték erre.

Gazdaságos mini raktár – Csak azért fizetsz, amit hasznosítasz

Az újévi fogadalmak közt szereplő spórolás, okos költekezés remekül rímel a gazdaságos mini raktár szolgáltatásunkkal. Nálunk egyetlen négyzetméternyi tárolót is kibérelhetsz, ha csak annyira van szükséged. Ez azt jelenti, hogy az árakat szükségletedre szabhatod és nincsenek olyan plusz kiadásaid, amik kidobott pénznek számítanának. Igyekszünk mindenben a segítségedre lenni, ezért a tárhelybecslő használatával akár ebben a pillanatban megnézheted, hogy mekkora tárolóhelyen férnek el a dolgaid.

Környezettudatos 2024

Idén azt tervezed, hogy környezettudatosabban élsz, de nem tudod, hogyan segíthet ebben egy gazdaságos mini raktár? Az Euro Mini Storage azon túl, hogy kiemelkedő raktározási élményt kínál neked, környezetkímélő és zöld is igyekszik lenni. Saját naperőmű létrehozásával és a környezetbarát intézkedések bevezetésével hatalmas lépést tettünk az energiahatékonyság és a fenntarthatóság felé. Az, hogy akkora helyet bérelsz, amekkorára szükséged van, szintén egy fenntartható állapot, hiszen így nem pazaroljuk a helyet és az erőforrásokat sem.

Az Euro Mini Storage nem csupán egy gazdaságos mini raktár szolgáltató, hanem egy olyan vállalat, amely a rugalmasság, biztonság és környezetvédelem értékei mentén teremt személyre szabott megoldásokat ügyfelei számára. Gyere el személyesen, vagy nézz körül virtuális sétával nálunk és ismerd meg a tárolás, raktározás 2024-ben is legkorszerűbb módját!