Mini garázs mini raktár

Mini raktár vagy mini garázs? Csak rajtad áll!

Jól jönne egy megbízható hely, egy mini garázs vagy tároló, ahol biztonságban vannak a bicajok vagy a motorod? Nincs garázsod és nem szeretnél egy egészet kibérelni a kétkerekű járgányaidnak? Akkor igazán jó megoldás lehet az általunk kínált self storage, ahol mindent személyre szabhatsz. Most összeszedtük neked azokat az előnyöket, amik megkönnyítik a kerékpárok, motorok vagy akár rollerek tárolását rendszeres használat mellett is.

Hogyan néz ki egy self storage mini garázs?

Mivel Magyarországon, különösen a Fővárosban a kétkerekű közlekedés egyre népszerűbb, egyre nagyobb szükség mutatkozik olyan mini garázs lehetőségekre, amikben a nem minden nap, de rendszeresen használt biciklik, motorok teljes biztonságban vannak, ugyanakkor rugalmasan elérhetőek. Az Euro Mini Storage miniraktárai erre a célra is tökéletesen alkalmasak, ráadásul gazdaságos megoldást kínálnak a társasházakhoz tartozó, drágán bérelhető garázsokkal szemben.

Telephelyünk a gyáli úton, könnyen megközelíthető helyen található. Három szinten, összesen 8000 m2 alapterület áll rendelkezésre, amiből pontosan akkora szeletet kanyaríthatsz le magadnak, amekkorára szükséged van. Egyetlen kerékpárt vagy a hétvégente használt családi bicikliflottát szeretnéd elhelyezni jó helyen? Talán mást is hoznál, ha már van rá lehetőség és kell a hely otthon? Mindenre van megoldásunk, akár 1 m2-től egészen nagy raktárhelyig bérelhetsz.

A self storage azért is remek mini garázs gyanánt, mert teljesen rugalmas. Ha szeretnéd, 0-24-es hozzáférést kapsz, így nem kell a nyitvatartási időhöz igazodnod. Akkor veszed elő a járgányokat, amikor neked tetszik és akár egy kiadós bicajozás, motorozás után, az éjszaka kellős közepén is visszahozhatod. Ugye jól hangzik egy ilyen kényelmes, hely- és költséghatékony kerékpár- vagy motor garázs? A nyitás és zárás önállóan történik, azonban a tárolód biztonságárért mi felelünk. Persze a kulcsodra magadnak kell vigyáznod, úgyhogy ne add illetéktelenek kezébe!

Szolgáltatásunk havidíjas, a költségeket leginkább a tárolód mérete határozza meg, melyet most azonnal pontosíthatsz is a tárhelybecslőnkkel.

 

Jó helyen van nálunk a kétkerekű kedvenc

Motorod van, vagy elektromos kerékpárod, amelynek kell a megfelelő hőmérséklet és biztonság? Bízhatsz bennünk, itt jó helyen vannak legértékesebb és legkényesebb dolgaid is. Prémium szolgáltatást nyújtunk a lakossági és céges raktározás területén. Sőt, igyekszünk minden hasznos vagy érdekes információval még többet adni. Például magazinunkból megtudhatod, hogy milyen a megfelelő kerékpár tárolás vagy hogy miért is olyan előnyös az önkiszolgáló raktár.

Raktárainkban hőmérsékletszabályozás működik, így télen és nyáron, fagyban és hőségben is jól érzik itt magukat a kényes anyagok, értékes ingóságok. Korszerű, tiszta és minden szükséges biztonsági rendszerrel felszerelt raktárunkban sem tűz, sem pedig egyéb veszély nem fenyegeti a holmidat. Van kamerás megfigyelés és őrzés, de illetékteleneknek bejutni egyébként sem lehet, úgyhogy csak Te férsz hozzá a bérelt helyiséghez.

Odafigyelünk arra, hogy az aktuális lehetőségekhez mérten a lehető leginkább fenntarthatóan, környezetbarát módon működjünk. 2020-ban saját naperőművet telepíttettünk, ami 90%-ban biztosítja a működéshez szükséges villamos energiát. A raktárakban és közös terekben LED lámpákkal csökkentettük az energiafelhasználást. Ezen felül az ügyfeleink raktározása során keletkező hulladékok szelektíven gyűjthetők a telephelyünkön.

Tárold nálunk a bringád, az elektromos kerékpárod vagy a motorod és egész évben megfelelő hőmérsékleten, megfelelő páratartalom mellett várnak téged minden egyes alkalommal, amikor használatba vennéd őket. Egy mini raktár lehet mini garázs is, főleg, hogyha a mi prémium szolgáltatásunkat választod.