Környezettudatos raktár

Környezettudatos raktár Budapesten – Óvjuk értékeid és a Földünket

Az Euro Mini Storage raktár Budapesten, a IX. kerületben kínál környezetbarát megoldásokat átmenetileg pihenőre kényszerülő vagy feleslegessé vált holmid tárolására. Nálunk biztonságban tudhatod ingóságaid, és közben abban is biztos lehetsz, hogy az általad bérelt tároló környezetkímélő technológiát alkalmazva védi bolygónkat.

Ügyfeleink elégedettségéért, környezetünk védelméért

Raktárunkat úgy terveztünk, hogy ügyfeleink minden igényének eleget tudjunk tenni. Ezért beltéri tárolóink mindegyike korszerű fűtő-és hűtőrendszerrel, valamint kiváló szellőztetést biztosító rendszerrel van felszerelve.

Emellett pedig fontosnak tartjuk a környezetvédelmi szempontokat is, így célul tűztük ki, hogy fejlesztéseinkkel létrejöjjön egy teljes mértékben zölden működő raktár Budapesten. Óriási mérföldkőhöz érkeztünk a folyamatban, ugyanis a környezettudatosság jegyében elkészült saját 50kW-os naperőművünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a raktáraink működtetéséhez szükséges energia 80-90%-át már úgy tudjuk biztosítani, hogy közben bolygónknak sem ártunk vele.

Hogyan hasznosítjuk a napenergiát raktárunkban?

Gondolnád, hogy egy napsütéses nyári napon több energiát lehet kinyerni a Naptól, mint amennyire hazánknak egész évben szüksége lenne?

A megújuló, tiszta energiaforrás használatával csökkenteni tudjuk az Euro Mini Storage karbonlábnyomát, hiszen napelemparkunk szén-dioxid kibocsátás nélkül alakítja át a Napból érkező fényt villamosenergiává. Az így keletkezett energiát használjuk raktárainkban, ezzel energiatakarékos és fenntartható működést lehetővé téve.

Hogyan tudunk tenni még Földünk védelméért?

Raktáraink mindegyikében energiatakarékos LED-lámpák világítják be a teret. Ezek ideális fényviszonyokat kínálnak ahhoz, hogy átlátható legyen a tárolód és még a speciális, kényes bútorok se károsodjanak tőle.

Tudjuk, hogy a raktározás során sok hulladék tud keletkezni, ezért telephelyünkön szelektív hulladékgyűjtő állomásokat alakítottunk ki. A te dolgod is jelentősen megkönnyítjük, hiszen üzletünkben helyben megvásárolhatsz mindent a dobozoktól a ragasztóig. Raktár bérlésekor ezek a csomagoló termékek nagyon jól jönnek, a keletkezett hulladék szállításáról pedig mi gondoskodunk. Ehhez kérjük, hogy használd a kihelyezett szelektív kukáinkat.

Raktárunk energiahatékony működtetése mellett azért is teszünk, hogy munkatársaink is hozzá tudjanak járulni a környezet védelméhez, ezért céges autóinkat fokozatosan elektromos modellekre cseréljük.

Többféle méretű kiadó raktár Budapesten, az Euro Mini Storage kínálatában

Raktárépületünk a Gyáli úton található, mely mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. Különféle méretű tárolóink között igényed szerint válogathatsz akár 1 köbmétertől egészen egy kisebb lakásnak megfelelő méretig.

Kérj tőlünk ajánlatot vagy ha nem tudod pontosan mekkora helyre lenne szükséged, próbáld ki ingyenes használható tárhelybecslő funkciónkat, amivel pillanatok alatt kiderítheted!