Motor tárolás az Euro Mini Storage-nál

Minden, amit a motor tárolás mikéntjéről tudni érdemes

A motorkerékpárok meglehetősen robusztus járművek, de ugyanúgy védelemre szorulnak az időjárás viszontagságaival szemben. Éppen ezért elengedhetetlen a megfelelő motor tárolás, hogy csúcsformában tarthasd kedvenced. Az Euro Mini Storage ebben is segít!

Kinti vagy benti motor tárolás

A tárolás kérdése nagy mértékben függ a motorhasználati szokásaidtól. Ha minden nap beizzítod, akkor természetesen előnyös, ha otthonod közelében van.

A legtöbben viszont nem használjuk napi rendszerességgel, ez esetben bizony gondoskodnunk kell a megfelelő tárolásról. A legbiztonságosabb módja az állapotmegőrzésnek, ha zárt helyet tudsz biztosítani a járgány számára. Így védve lesz a széltől és a csapadéktól, valamint télen a mínusz fokoktól is, ami nagy kárt tud okozni bennük. A megfelelő tárhely kiválasztása tehát különösen fontos, főleg hogyha nincs saját garázsod – vagy éppen elegendő hely benne.

 A motor tárolás lehetőségei igényeidhez mérten

Egy motort sokféleképpen tárolhatsz, de mindig alaposan fontold meg a választást! A következő pontokban bemutatunk néhány lehetséges módot:

  • Szabadtéren, otthonod tájékán: Mi sem jobb, ha azonnal hozzáférsz szeretett kétkerekűdhöz, ugyanakkor a hazai időjárási viszonyok miatt ez télire semmiképpen sem ajánlott.
  • Saját garázsodban: Amennyiben van rá lehetőséged, ez a legegyszerűbb és legideálisabb megoldás.
  • Rokon vagy barát garázsában: Ha nem tudod saját garázsban tárolni, de abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy egy kedves ismerősöd felajánlja az övét, remek megoldás. A motor tárolás amúgy sem túlzottan helyigényes, így amiatt sem kell aggódnod, hogy saját járműve elől foglalnád el a parkolót.
  • Fizetett parkolóhelyen: A városi motortulajdonosoknak is szembesülniük kell azzal, hogy bizony korlátozott parkolási lehetőség áll rendelkezésükre. A fizetős helyet biztosító cégek szolgáltatásai nagyon eltérőek lehetnek, de mindegyik opció közül ezek bizonyulnak a legdrágábbnak. Ráadásul sajnos nem is garantált, hogy fedett parkolót tudnak biztosítani.
  • Önraktározó egységekben: Nem csak fedett és jól védett hellyel szolgálnak, de átfogó biztonsági intézkedéseket is alkalmaznak. Elsősorban a városokban és az elővárosi területeken az elterjedtebbek.

Miért éri meg a motor tárolás bérelhető raktárhelyiségben?

Kézenfekvő megoldás kifejezetten motorkerékpároknak kialakított helyiséget bérelni. A motor tároló használata nem csak biztonságos, hanem egyben költséghatékony is.

Az Euro Mini Storage Gyáli úti raktárépületében fűtött, szellőztető rendszerrel felszerelt motor tároló is bérelhető. A helyszínen nonstop dolgozó biztonsági szolgálatunk, valamint korszerű kamerás megfigyelőrendszerünk a nap 24 órájában kiemelt védelmet garantál nálunk tárolt járművednek. Ezen felül minden tároló füst- és betörésérzékelővel van ellátva, így nyugodt lehetsz afelől, hogy szeretett motorod nyugalomban és biztonságban pihen.

Kérj ajánlatot és biztosítsd be, hogy kedvenced a legjobb helyen tölthesse a teleket!